15/04/2024
Pretraga
Dodjela godišnjih priznanja Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture i promocija novog broja Alternatora

Dodjela godišnjih priznanja Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture i promocija novog broja Alternatora

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture
Petak, 18. veljače 2022., 19 sati
Noah bar Sisak, Zagrebačka ulica 49 f
Dodjela godišnjih priznanja i
promocija novoga broja časopisa Alternator

Poštovani,

dodjela godišnjih priznanja Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture za proteklu 2021. godinu održat će se u petak 18. veljače, s početkom u 19 sati u Caffe baru Noah u Sisku (Zagrebačka ulica 49 f). U nastavku večeri upriličit ćemo promociju novoga broja Alternatora, međunarodnog časopisa za književnost, kulturu i umjetnost.

Priznanje za iznimne zasluge na području promoviranja poezije i sisačkih pjesnika u 2021. godini bit će uručeno sisačkom kantautoru Danku Tomaniću.

Sisačka poetska putovnica ove godine ide u ruke pjesniku i književniku iz Lovrana Zvonimiru Grozdiću.

Novi broj Alternatora posvećen je prerano preminulim, zaslužnim sisačkim umjetnicima Damiru Kukuruzoviću i Marijanu Crtaliću.

Predsjednik udruge,
Josip Kleković

Written by
booke.hr

booke.hr

U književnom časopisu booke.hr publici pružamo kvalitetne radove pjesnika, pisaca i književnika iz Hrvatske i susjednih zemalja. Uz Blitz vijesti, kritiku i kolumnu, našim ćemo gostima postavljati pitanja izbjegavajući standardne, po shemi vođene razgovore, te i na taj način promovirati kulturne vrijednosti, promicati ih i poticati svoju publiku na povezivanje, razvijanje dijaloga i razmjenu mišljenja.

Kontakt