15/04/2024
Pretraga
Književni tabure, Gošća večeri: Sanja Domenuš

Književni tabure, Gošća večeri: Sanja Domenuš

Društvo hrvatskih književnika, Ogranak SMŽ

Novska, Ul. Tina Ujevića 2 (DHK, Centar za mlade)

Petak, 21. kolovoza 2020., 18 sati

Poštovani,

gošća Književnog taburea u kolovozu je nagrađivana sisačka pjesnikinja Sanja Domenuš. Tribina će se održati u petak 21. kolovoza u Novskoj, u prostorijama DHK i Centra za mlade (Ul. Tina Ujevića 2), s početkom u 18 sati.

Predstavit će se pjesmama iz svoje zapažene zbirke poezije Djevojčica koja je jela kamenje objavljene 2019. godine i dijelom novijih pjesama.

Iste godine osvojila je prvo mjesto na 4. međunarodnom haiku natječaju u Bugarskoj u konkurenciji više stotina autora te prvo mjesto i nagradu ”Književni pleter Sisačko-moslavačke županije” u kategoriji poezije na natječaju Zajednice kulturno umjetničkih udruga SMŽ.

Na tribini će svoje novije tekstove prezentirati i ostali okupljeni autori, s posebnim naglaskom na mlade i nadolazeće talente, a očekujemo i nastup nekoga od glazbenika.

U skladu s aktualnim okolnostima i preporukama službi Civilne zaštite, tribina će se ponovno održati na otvorenom, na terasi ispred prostorija DHK i Centra za mlade.

Moderatorica i voditeljica tribine je Višnja Lovrić Mencej.

Siniša Matasović,

predsjednik ogranka DHK SMŽ

(091 577 0112)

booke.hr

U književnom časopisu booke.hr publici pružamo kvalitetne radove pjesnika, pisaca i književnika iz Hrvatske i susjednih zemalja. Uz Blitz vijesti, kritiku i kolumnu, našim ćemo gostima postavljati pitanja izbjegavajući standardne, po shemi vođene razgovore, te i na taj način promovirati kulturne vrijednosti, promicati ih i poticati svoju publiku na povezivanje, razvijanje dijaloga i razmjenu mišljenja.

Kontakt