22/09/2023
Pretraga
Književni tabure u Novskoj, gošća večeri Sanja Kobasić-Bužimkić.

Književni tabure u Novskoj, gošća večeri Sanja Kobasić-Bužimkić.

Društvo hrvatskih književnika, Ogranak Sisačko-moslavačke županije
Književni tabure u Novskoj
Petak, 21. svibnja u 18 sati
Centar za mlade, Ul. Tina Ujevića 2

Sljedeće izdanje Književnog taburea u Novskoj na rasporedu je u petak, 21. svibnja s početkom u 18 sati. Kao glavna gošća večeri nastupit će Sanja Kobasić-Bužimkić i predstaviti svoju najnoviju knjigu, zbirku poezije ”Samo sam se šalila” tiskanu potkraj 2020. godine. Tribina će se održati na otvorenom, ispred prostorija DHK i Centra za mlade uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Sanja Kobasić-Bužimkić članica je DHK, autorica tri zbirke pripovijedaka, jedne slikovnice i spomenute zbirke poezije. Rođena je 1970. godine u Podravskoj Slatini. Odrasla je u Zagrebu, gdje je na Filozofskom fakultetu diplomirala filozofiju, ruski jezik i književnost te knjižničarstvo.
Živi u Sisku. Radi u Sisku i Hrvatskoj Kostajnici kao školska knjižničarka i profesorica filozofije, logike i etike.

Siniša Matasović,
predsjednik Ogranka DHK SMŽ,
091 577 0112

booke.hr

U književnom časopisu booke.hr publici pružamo kvalitetne radove pjesnika, pisaca i književnika iz Hrvatske i susjednih zemalja. Uz Blitz vijesti, kritiku i kolumnu, našim ćemo gostima postavljati pitanja izbjegavajući standardne, po shemi vođene razgovore, te i na taj način promovirati kulturne vrijednosti, promicati ih i poticati svoju publiku na povezivanje, razvijanje dijaloga i razmjenu mišljenja.

Kontakt