25/07/2024
Pretraga
Promocija nove zbirke poezije Siniše Matasovića “O njoj, o njemu”

Promocija nove zbirke poezije Siniše Matasovića “O njoj, o njemu”

Sisačka udruga za promicanje alternativne i urbane kulture poziva Vas na promociju nove zbirke poezije Siniše Matasovića “O njoj, o njemu“.

Promocija će se održati u Sisku, u subotu 18. veljače s početkom u 18 sati u Domu obrtnika na adresi: Ulica Stjepana i Antuna Radića 8b (prolaz kod Name), dvorana u prizemlju.

Knjigu će uz autora predstaviti nagrađivani književnici: Žarko Jovanovski, urednik knjige i Tihana Petrac Matijević, moderatorica večeri.

Odabrane pjesme interpretirat će sisački pjesnici i ostali umjetnici.

Knjiga je nastala uz potporu Ministarstva kulture i medija RH i tiskana uz potporu Grada Siska.

Siniša Matasović urednik je nakladničke djelatnosti naše udruge, osnivač naše biblioteke ”Teatar piva”, pjesnik zastupljen u antologijama suvremene hrvatske poezije i haiku poezije, predsjednik Društva hrvatskih književnika, Ogranka Sisačko-moslavačke županije.

Ranije je objavio:

“Sisak se uspješno pretvara da spava”, zbirka poezije, 2015.

“Nećak”, roman, 2016.

“Tvoj novi dečko”, zbirka poezije, 2018.

“Noću za šankom”, zbirka haiku poezije, 2020.

Written by
booke.hr

booke.hr

U književnom časopisu booke.hr publici pružamo kvalitetne radove pjesnika, pisaca i književnika iz Hrvatske i susjednih zemalja. Uz Blitz vijesti, kritiku i kolumnu, našim ćemo gostima postavljati pitanja izbjegavajući standardne, po shemi vođene razgovore, te i na taj način promovirati kulturne vrijednosti, promicati ih i poticati svoju publiku na povezivanje, razvijanje dijaloga i razmjenu mišljenja.

Kontakt