15/04/2024
Pretraga
Stihovnica Siska. Ivan Koprić

Stihovnica Siska. Ivan Koprić

Sljedeća Stihovnica Siska na rasporedu je u srijedu 20. travnja, u 18 sati, u Dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak (Ulica Ante Starčevića 20). Kao glavni gost nastupit će Ivan Koprić. 
Rođen je 1965. u Vrbovcu, gdje i živi. Zaposlen je kao redoviti profesor u trajnom zvanju na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored stručnih knjiga i znanstvenih radova, objavio je dvije knjige poezije, “Hologrami nade” (Meandar media, Zagreb, 2019.) te “Intergalaktički peljar” (Meandar media, Zagreb, 2021.). Suautor je i urednik knjige “Pjesništvo vrbovečkoga kraja” (Avis Rara Studio, Vrbovec, 2022.). Poetski su mu ciklusi objavljeni u časopisima Tema (Centar za knjigu, Zagreb), Forum (HAZU) i Književna republika (HDP) te na portalu booke.hr. Priprema novu knjigu poezije “Običan dan u purgatoriju”.

Stihovnica Siska se i ove godine odvija uz podršku Ministarstva kulture i medija RH.

Siniša Matasović, moderator Stihovnice

Written by
booke.hr

booke.hr

U književnom časopisu booke.hr publici pružamo kvalitetne radove pjesnika, pisaca i književnika iz Hrvatske i susjednih zemalja. Uz Blitz vijesti, kritiku i kolumnu, našim ćemo gostima postavljati pitanja izbjegavajući standardne, po shemi vođene razgovore, te i na taj način promovirati kulturne vrijednosti, promicati ih i poticati svoju publiku na povezivanje, razvijanje dijaloga i razmjenu mišljenja.

Kontakt